Til forsiden   Kontakt  

Bemærk ...

Bækkenbundsseminar Indbydelse 7-mands fodbold i Hasselager Regionsgeneralforsamling Indbydelse Krolfturnering 2018 Program Indefodboldturnering 2017-2018 i Hasselager Ekstraordinært årsmøde DAI i Aarhus Festuge Krolf i Spøttrup Motion og Sport i Rødding Naturmotionstur 1. certificerede lokalcenter i Aarhus Referater Årsmøder 2017 Bevæg dig for livet - senior KOM OG VÆR MED Certificeret Plejehjem Ny aktivitet i din forening - kanonsucces

Bækkenbundsseminar

Se mere i invitationen - men bemærk, at det er et vigtigt emne såvel for kvinder som for mænd.

Mød talstærkf op om få en god oplevelse og lær, hvordan.

Baekkenbundsseminar_22032018.pdf


Indbydelse 7-mands fodbold i Hasselager

Vi er nu klar til at indbyde til vores 7-mands fodbold - et virkeligt godt tilbud - saml et hold og vær med i 2018 turneringen.

Udendors_fodbold_2018_-_Indbydelse.pdf

Onlinetilmelding: show_form.php?form_id=52


Regionsgeneralforsamling

Indkaldelse til regionsgeneralforsamling den 14. marts 2018.

Vi håber, at mange møder op for at gøre deres indflydelse gældende.

Dagsorden_2018_regionsgeneralforsamling.pdf


Indbydelse Krolfturnering 2018

Så er vi klar til en ny turnering og vi glæder os til at se rigtig mange hold. Det er i år nr. 1 og 2 der går videre til puljevinderfinalen.

Indbydelse: Indbydelse_til_Krolfturnering_2018-Midtjylland.pdf

Onlinetilmelding: show_form.php?form_id=15


Program Indefodboldturnering 2017-2018 i Hasselager

NYT Program til indefodboldturneringen KHIF Hallen - et hold var ikke kommet med i programmet.

Program_KHIF_2017-2018.pdf  Stilling: Stilling_2017-18_KHIF.pdf


Ekstraordinært årsmøde

Årsmødet den 22. oktober 2017 valgte et nyt udvalg, som nu består af Jesper Hansen, Linda Kruse Jensen og Michael Andersen.

Udvalget udarbejder et mål for fremtidens bowling i region Midtjylland.

Bente og Mogens Grænse er tilknyttet som rådgivere.

 


DAI i Aarhus Festuge

 

  Regionsformand Aase Klitte Holmgren interviewes.

 

 

Pressen var til stede, da DAI region Midtjylland i Aarhus Festuge holdt Krolfens Dag foran Musikhuset.

Der var lavet en lille 6-huls bane samt nogle små prøvebaner, hvor der kunne vindes chokolade for de dygtigste.

De unge mennesker dystede med de mere erfarne, og de troede i deres ungdommelige kådhed, at de kunne slå Mogens og Bente Grænse, som sammen med Aase Klitte Holmgren var arrangør på dagen. MEN nej - de unge kunne ikke slå ”de gamle” i krolf.


Krolf i Spøttrup Motion og Sport i Rødding

      - en ny tradition blev født

Lidt flere end 20 personer valgte at trodse den truende vejrudsigt da Spøttrup Motion og Sport inviterede til krolf på banen ved Rødding Ældrecenter. Der var ikke mange, der mærkede de dråber der kom, da der var stor koncentration og mange flotte slag i ”dysten om den lokale ære”. Blodsukkeret var sammen med humøret højt, da alle deltagere blev budt velkommen af værterne Else Dûrr og den nye formand Erik Bentzen med lokale specialister fra kroen, æblesaft og hjemmebagte boller og kage. Vinderne blev fundet i herre- og damerækken, og de vil nu blive mødt af anerkendende blikke, når de går ned ad Rødding Hovedgade lige indtil næste år, hvor Spøttrup Mption og Sport lovede at gentage succesen.


Naturmotionstur

Fredag den 5. maj 2017 deltog 22 personer fra 6 foreninger i en naturmotionsdag, som startede og sluttede med motion i udendørs redskaber, men imellem disse to gange motion gik turen til Mindeparken, hvor en historiker fortalte om området, Mindesmærket fra 1. verdenskrig, hvor 4.140 danske soldater mistede livet - lidt om Donbækhusene, som var arbejderboliger og nu bruges til opbevaring af diverse redskaber for parkens gartner. Det kulturelle sluttede i Dronningens Have, hvor der blev fortalt om slottet og nogle af de mange skulpturer.

Til slut tilbage til Mindeparken, kaffe og evaluering. Alle gav udtryk for, at det havde været en rigtig spændende tur, og der var stor lyst til, at der vil komme flere af den slags ture.
                                             


1. certificerede lokalcenter i Aarhus

Første aarhusianske kommunale lokalcenter certificeret til DAI Senioridrætscenter

Lokalcentret og plejehjemmet Søholm i Stavtrup bliver den 25. april certificeret som senioridrætscenter. Søholm er det første kommunale plejehjem i Aarhus, der opnår den status.

Det er Dansk Arbejder Idrætsforbund under Danmarks Idrætsforbund, der står bag certificering

en af senioridrætscentre. For nogle måneder siden blev det selvejende plejehjem Fortegården i Risskov certificeret og senere følger plejehjemmet i Beder.

Regionsformand Aase Klitte Holmgren siger i den sammenhæng, at ”det glæder mig altid, når DAI kan være med til at bidrage til mere fysisk aktivitet og fællesskab. Lokalcenter Søholm har fået lavet en flot buket af aktiviteter for både beboerne samt borger i lokalområdet. Tillykke til dem”.

Målet er, at der i Danmark skal være mindst 30 certificerede centre inden 2018.

Med certificeringen sættes der fokus på motion og bevægelse både for beboerne på plejehjemmet og for seniorer i lokalområdet.


Referater Årsmøder 2017

Referat Regionsgeneralforsamling: Referat_-_region_Midtjylland_regionsgeneralforsamling_2017.pdf

Årsmøde Krolf Referat: Krolfreferat_Aarsmode_2017_Region_Midtjylland.pdf

Årsmøde Bowling Referat: Referat_fra_DAI_bowling_arsmode.pdf


Bevæg dig for livet - senior

DAI indgår historisk aftale om senioridræt

Aarhus skal være med helt forrest i fremtidens senioridræt. DAI indgår derfor i samarbejde med Danmarks Idrætsforbund og DGI et historisk samarbejde, hvor organisationerne går sammen om at få flere ældre til at bevæge sig. Bevæg Dig for Livet – Senior, hedder projektet og i dag blev en samarbejdsaftale underskrevet af repræsentanter fra Aarhus Kommune, DAI/DIF og DGI.

Regionsformand for DAI Midtjylland og udvalgsformand for senioridrætten i Aarhus, Aase Klitte Holmgren, underskrev aftalen på vegne af DAI/DIF og udtaler i den sammenhæng; ”jeg glæder sig til at kunne sætte en ekstra motor på arbejdet for senioridrætsforeningerne, så vi kan støtte dem i det fremragende stykke arbejde, de hver dag laver ude lokalt”.

Rådmanden for Sundhed og Omsorg, Jette Skive, siger endvidere; ”heldigvis stiger levealderen i disse år. Vi skal dog ikke bare have et langt liv, men også et godt liv. Ved at dyrke motion og idræt i foreninger kommer vi i bedre fysisk form og bliver en del af et fælleskab”.

Bevæg dig for livet – Senior og Aarhus Kommune, har den målsætning, at antallet af seniorer i de aarhusianske idrætsforeninger skal være øget med 15 % inden midten af 2019.

Der vil i løbet af foråret blive indkaldt til stormøde med alle senioridrætsforeninger i Aarhus.


KOM OG VÆR MED

Region Midtjylland byder dig indenfor.

På nuværende tidspunkt har vi bowling, fodbold, krolf og senioridræt, som du kan læse lidt mere om i den vedhæftede fil, og du finder også oplysning om kontakmuligheder.

Har du lyst til at være frivillig leder, byder vi dig også indenfor, og har du lyst til at være med til at starte noget nyt, så hører vi gerne fra dig.

Vi mener, at vi har EN VERDEN AF GODE OPLEVELSER, og den kan du blive en del af.

KOM_OG_VAER_MED.pdf                      


Certificeret Plejehjem

 

Diplomet overrækkes ved receptionen

den 7. november 2016 til

Fortegårdens direktør Karin Short.

 

 

Plejehjemmet Fortegården i Risskov bliver nu certificeret som det første senioridrætscenter i Aarhus.

De idrætsgrene, der dyrkes på Fortegården er blandt andet petanque, dans, og træning på inden-og udendørs fitness-redskaber. Det er Danmarks Idrætsforbund og Dansk Arbejder Idrætsforbund, der står bag certificeringen af senioridrætscentre.

Fortegården senioridrætscenter er et af de første i Danmark. I Aarhus planlægger man også at lave senioridrætscentre på plejehjemi Stavtrup og Beder.


Ny aktivitet i din forening - kanonsucces

Krolf i din forening - en succes fra starten:
Hvad er KROLF !!

Krolf er en blanding af Golf og Kroket - Tryk på læs mere
* Træningstider i Midtjyllands klubber.pdf
Krolf_Regler_revideret_24._februar_2018.pdf 
* KROLF for_alle Info Midtjylland.pdf

* Medlemshvervning_krolf.docx

  
  
 
Sponsorer

Nyheder fra forbundet
Log ind
Brugernavn

KodeordEr du endnu ikke registreret bruger?
Klik her for at oprette dig.

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.